Om HIFU PLANET

 

HIFU PLANET

Hjemmesiden HIFU PLANET er oprettet for at imødekomme patienternes behov for information om behandling af prostatakræft generelt og behandlingen Ablatherm® HIFU specifikt.
Denne hjemmeside henvender sig til offentligheden og til læger som søger oplysninger om prostatakræft og teknologien Ablatherm® HIFU.
Oplysningerne på netstedet HIFU PLANET må ikke under nogen omstændigheder erstatte diagnose og samtale med egen læge og/eller urolog.

Finansiering

Hjemmesiden Hifu Planet er finansieret af selskabet EDAP TMS France, 4 rue Dauphiné, F-69120 Vaulx-en-Velin, Frankrig, aktieselskab (AS) med kapital på 6 818 751€, registreret i selskabsregistret (RCS) i Lyon.

Reklamepolitik

Vores hjemmeside har ingen form for reklame.

Hvem er vi?

EDAP TMS (NASDAQ: EDAP) er specialist og verdensleder indenfor ultralydsbehandlinger og har udviklet ikke-invasive løsninger til urologiske behandlinger siden 1979. De mange patenter er resultatet af omfattende forsknings- og udviklingsinvesteringer og et nært samarbejde med europæiske medicinske forskningsinstitutioner.
Selskabet, som er repræsenteret over hele verden via sit datter- og forhandlernet, tilbyder også et bredt spekter af tjenester: mobilt udstyr, kursuser og et bredt servicenetværk.
Med Ablatherm® er EDAP TMS verdensførende inden for høj intensiv fokuseret ultralyd (HIFU) til behandling af lokaliseret prostatakræft. Selskabet udvikler også HIFU-teknologi til behandling af andre svulstformer.
EDAP TMS er innovatør og hovedaktør indenfor ekstrakorporal nyrestensknusning. Firmaet markedsførte den første modulære stenknuser, og har patent på teknologien Electroconductiv®, som findes i produktserien Sonolith®.
EDAP TMS er fokuseret på at skabe teknologier der giver positive resultater, som kan gentages om nødvendigt, med få bivirkninger og som opretholder patienternes livskvalitet.

Udviklingspartnere

For at udvikle medicinsk udstyr samarbejder EDAP TMS med Inserm (Fransk nationalt institut til sundhed og medicinsk forskning) og de urologiske team på Edouard Herriot-sygehuset i Lyon.
Teamene i disse 3 enheder har samarbejdet i flere år for at udvikle nutidige og fremtidige medicinske behandlinger, tilpasset kirurgernes behov og med opretholdelse af patienternes livskvalitet.
 

Last update: September 20 2010.